Kovat säästötalkoot odottavat

Seuraavaksi muodostettava hallitus joutuu tekemään kovia säästöpäätöksiä, jotka eivät ole ay-väen mieleen. Nämä säästöt koskevat koko suomen kansaa, erityisesti sosiaali-, terveys- ja koulutuspalveluja. Suomi velkaantuu päivä päivältä enemmän, ja hallituksella ei ole muita vaihtoehtoja kuin alkaa purkamaan palveluita, mikäli emme halua EU:n puuttuvan maamme asioihin. Subjektiivisiin etuuksiin on pakko puuttua. Valoa tunnelin päässä ei ole näkyvissä. Unionin taholta on mahdollista laittaa virkamiehet tekemään ne kipeät poliittiset ratkaisut, joita maamme poliitikot eivät halua tai uskalla tehdä. Maattomat teknokraatit joilla on pysyvä virka, ovat käytännössä erottamattomia, eivät ymmärrä suomalaisia ja heidän tarpeitaan.  Olemmehan jo pudonneet luottoluokituksessa AAA:sta luokkaan AA+ ja luokituksemme tulee putoamaan entisestään. On vain ajan kysymys tapahtuuko se tänä vai ensi vuonna. Tärkeää näiden supistustenkin keskellä on turvata vähävaraisten mahdollisuus elää nykyisellä tulotasolla tai paremminkin nostettava heidän ansioitaan. Heidän ansioidensa korotukset menevät varmasti suoraan kulutukseen eivätkä karkaa maastamme veroparatiisimaihin.

 

Harri Lindell

Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettu

Harri Lindell
Eura

Pitkän poliittisen uran tehnyt Helsingin kaupunginvaltuutettu ja entinen poliittisen lehden päätoimittaja. Viimeksi Eduskuntaryhmän pääsihteerinä.
Tv-ohjelmia on tullut tehtyä runsas 100 kappaletta. Suoria Radio-ohjelmia on myös tullut tehtailtu useita. Politiikasta vetäytyneenä 30kg hoikempana, elämäntapa muutoksen kokenut porkkanoiden viljelijä maaseudulta. Seuraan kuitenkin tarkasti mitä yhteiskunnassa tapahtuu ja joskus otan jopa kantaa asioihin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu