Harri Lindell

Yli miljoona pakolaista Suomeen?

Jotkut arvioivat pakolaisitaustaisia ihmisiä olevan Suomessa 20 vuoden kuluttua noin miljoona. Tässä ei ole huomioitu sitä, että pakolaisvirta tulee kiihtymään ja perheiden yhdistäminen moninkertaistaa ulkomaalaisten määrän Suomessa. Uskallan arvioida määrän nousevan yli miljoonaksi, jollei kotouttamiseen ja perheiden yhdistämiseen puututa pikaisesti.

Olemmeko me Suomessa oppineet jotakin esim. naapurimaastamme Ruotsista tai muista maista jotakin? Ruotsin Malmöstä tai aseellisista yhteenotoista tai kivien lentämisestä ihmisiä päin? Vastaus valitettavasti on, että emme ole. No, sen olemme kyllä oppineet, että ruotsalaiset ovat ystävällistä kansaa ja lisäävät junavaunujen määrää Ruotsista Suomeen päin, jotta saadaan pakolaisia kuljetettua Suomen puolelle nopeammin ja tehokkaammin.

Suomen pitää kantaa vastuunsa Euroopan pakolaisvirtojen vastaanotossa, mutta kohtuus kaikessa. Pakolaisia pitää auttaa heidän kotimaihinsa entistä paremmin ja enemmän.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

EU on keskenään sopinut 120.000 pakolaisen siirroista eri maihin. Näistä siirroista on tähän mennessä tehty parisataa. Suomi on tietenkin jo osallistunut näihin talkoisiin.

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/20151109206...

Ruotsissa moderaatit toivovat rajavalvonnan pikaista tehostamista, että ei maahan tunkisi jatkossa enää ennätyssuuria määriä turvapaikanhakijoita, kansa myös on alkanut kannattamaan tätä. Sama ilmiö on levinnyt jo moneen maahan. Näyttää ja haisee nyt siltä, että EU n yhteisiä päätöksiä ei oteta vakavasti. Mistähän mahtaa johtua tämä ?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Jotkut arvioivat..."

Juuri näin kirjoitetaan salaliittoteoriat ja avaruusoliodokumentit. Ei tarvitse tarjota lähdeviitteitä tai edes viitata oikeisiin ihmisiin, saati päteviin sellaisiin. Eiköhän joku niin arvioi, niin sen voi silloin sanoakin.

'some scientists say..' löytyy melkein jokaisesta Ancient Aliens 'dokumenttisarjan' jaksosta. Vähän sama fiilis tuli nyt tästäkin tuon sanavalinnan takia.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Juu, niitä pakolaisia on Suomessa heitetty kivillä ja viime viikolla joku heilui jo aseenkin kanssa pakolaiskeskuksen ulkopuolella. ;>/

Henry

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Kannattaa miettiä syitä, miksei tätä "aseen kanssa heilumista" käsitellä edes kotimaisessa mediassa, vaikka lakanan kanssa heilumista käsitellään ulkomaita myöten. Miksi miehestä ei julkaista kuvia, vaikka hän ei yrittänyt peittää kasvojaan vangitsemisoikeudenkäynnissä, miksi käsittely julistetaan salaiseksi jne..

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Kyse on loppuviimeksi melko tylsästä uutisesta, mitäpä siitä muka olisi tapauksesta kertomisen lisäksi saanut irti?

Toimituksen poiminnat