Helsinki turvallisemmaksi

Viiden vuoden aikana Helsingissä lopetettiin yli sata poliisin virkaa. Nämä virat on palautettava ja täytettävä välittömästi. Tavallisten helsinkiläisten pitää saada kulkea kaupungilla rauhassa, pelkäämättä, yölläkin!

Turvallisuus on toki paljon muutakin, kuten esimerkiksi katujen hyvä kunto ja valaistus. Katujen kunnostukseen on panostettava enemmän ja sammuneet katuvalot on vaihdettava uusiin nykyistä nopeammin. Soratiet ja kuopat roudan jäljiltä on lanattava kuntoon ja päällystettävä mahdollisemman pian.

Virkavallan näkyminen katukuvassa vaikuttaa paljon yleiseen turvallisuuden tunteeseen. Poliisihevoset ovat tavallisen autopartioinnin lisäksi ylväs näky, johon kiinnittyy turistinkin silmä. Mielenosoituksissa on kiinnitettävä enemmän huomiota turvallisuuteen, joka on mielestäni kansalaisten oikeus, kuten itse mielenosoituskin. On käsittämätöntä huolimattomuutta, että kiinniottotilanteessa mielenosoittaja ja vastamielenosoittaja laitetaan samaan autoon säilöön. Vahinkoja sattuu, mutta niitä ei saisi sattua huolimattomuudesta, koska se vie virkavallan luotettavuutta, ja kansalaisten turvallisuuden tunne heikkenee.

 

Harri Lindell

Kaupunginvaltuutettu HKI

Pormestariehdokas/ kunnallisvaaliehdokas

Harri Lindell
Eura

Pitkän poliittisen uran tehnyt Helsingin kaupunginvaltuutettu ja entinen poliittisen lehden päätoimittaja. Viimeksi Eduskuntaryhmän pääsihteerinä.
Tv-ohjelmia on tullut tehtyä runsas 100 kappaletta. Suoria Radio-ohjelmia on myös tullut tehtailtu useita. Politiikasta vetäytyneenä 30kg hoikempana, elämäntapa muutoksen kokenut porkkanoiden viljelijä maaseudulta. Seuraan kuitenkin tarkasti mitä yhteiskunnassa tapahtuu ja joskus otan jopa kantaa asioihin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu